3B Scientific: voor beeldend biologie-onderwijs

3B Scientific is sinds 2018 partner van CMA. 3B Scientific produceert een breed assortiment interessante en kwalitatief goede producten voor het medisch- en biologie-onderwijs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld modellen van plantencellen tot preparaten van echte dieren. Hier onder is een aantal producten uitgelicht en in onze webshop is een uitgebreide selectie te vinden. Bent u geïnteresseerd in meer biologieproducten? Kijk dan gerust even in de biologiecatalogus van 3B Scientific, want alle producten zijn via CMA verkrijgbaar. Een papieren versie van deze catalogus kunt u bij ons aanvragen.

3B Scientific in de webwinkel


Mooie modellen

3B Scientific heeft een aantal mooie beeldende modellen om het onzichtbare zichtbaar te maken. Er zijn bijvoorbeeld modellen van planten- en dierencellen, embryonale ontwikkeling, celdeling en organen zoals hart, oren, ogen en bloemen


Botten en schedels

3B Scientific heeft een unieke verzameling aan botten en schedels, die goed met elkaar vergeleken kunnen worden in de les. Er zijn schedels van verschillende mensapen, series voorpoten en tanden en skeletten van bijvoorbeeld kippen en konijnen.


Preparaten voor de microscoop

Er zijn microscopie preparaten verkrijgbaar van cellen in mitose en meiose en groepen organismen zoals protozoa. Ook zijn er ingegoten preparaten voor volledige organismen zoals ongewervelden en een sectie van een rat.