Nieuwsbrief Juni 2020

In deze nieuwsbrief aandacht voor het webinar over online scheikunde practica doen met Coach op donderdag 18 juni. Een webinar over meten met Coach en de nascholingen in het nieuwe schooljaar waar we zowel fysieke als online varianten van gaan aanbieden. Zoals u van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een gunstige zomeractie. 
Ook vindt u in deze nieuwsbrief de links naar de webinar voor scheikunde (18 juni) en meten met Coach 7 (22 juni).

Webinar over Online Practica Scheikunde met Coach 7: Donderdag 18 juni 15:00 -15:30

Henriëtte klein Bluemink zal een webinar verzorgen over online scheikunde practica met Coach 7. Zij heeft tijdens de afgelopen periode dat de scholen gesloten zijn met behulp van speciaal geprepareerde Coach activiteiten de leerlingen van het Montessori College Twente digitale experimenten laten uitvoeren. In de activiteiten voor leerlingen van het vmbo, havo en vwo zaten alle benodigdheden. Leerlingen konden op hun eigen device (vaak iPad) het experiment bekijken en de resultaten verwerken.

 

Webinar Online practica bij Scheikunde
Webinar 2 & 3 over Coach 7 terugkijken

Webinar 2 over de grafische modelleeromgeving en de videomeetomgeving is nog terug te kijken tot 15 juni.
Webinar 3 over lesmateriaal, instructie activiteiten en DataTabel is terug te kijken tot 22 juni.

 

Replay Webinar 2
Replay Webinar 3
CMA Zomeractie

Met deze actie hopen we u te stimuleren in deze lastige tijd toch uw mogelijkheden met Coach en sensoren uit te breiden. Tenslotte gaan we er toch allemaal vanuit dat we terug keren naar "normaal”! Laat u ook inspireren door de nieuwe producten van CMA, zoals de Spectrometer en Gaschromatograaf. 

Tot 15 juli kunt u profiteren van de volgende aanbiedingen:

- op een bestelling voor CMA hardware, interfaces, systeembord en sensoren boven Euro 2500,- (ex BTW) een korting van 10 % ipv 3%;

- op een bestelling boven Euro 5000,- (ex BTW) 15 % korting en een gratis online cursus voor de docenten/TOA’s van uw school. De cursus zal bestaan uit 2 sessies van elk ruim 1 uur.

- op een bestelling voor LEGO Education producten geven wij zeer scherpe prijzen. Vraag een offerte aan!

 

CMA Nascholing & Webinars

De afgelopen weken is met veel succes een start gemaakt met korte webinars over het gebruik van Coach 7. Nog dit schooljaar volgen er 2: het scheikunde webinar en een laatste Coach 7 webinar. Komend schooljaar zal CMA daar mee doorgaan, en ook nascholing on-line aanbieden. Hou onze Nieuwsbrief en website in de gaten!

Het laatste Coach 7 webinar van 22 juni 15:00 - 15:30 zal gaan over meten met Coach 7 en het gebruik van de meetinstellingen. Daarnaast is er aandacht voor het veranderen van het meetbereik van sensoren en het veranderen van meetinstellingen van een analoge sensor naar bijvoorbeeld een digitale sensor (1 bit)  of frequentie meter. Ook kijken we naar de ijking van sensoren.  

 

Coach Webinar 4: Meten met Coach 7
Nieuwe Sensoren: Hartslag- en Geluidssensor

De BT80i geluidssensor is vernieuwd en heeft een microfoon met een interne versterker. De microfoon is gemonteerd aan het eind van een kunststof pijp. Vanwege de grote gevoeligheid is de sensor ook geschikt om kortdurende drukpulsen te detecteren. Geluidsbronnen voor gebruik met de geluidsensor zijn bv. een stemvork, de menselijke stem (sprekend, zingend of fluitend), een elektronisch keyboard en andere muziekinstrumenten. De geluidssensor kan ook worden gebruikt voor rechtstreekse metingen van geluidsniveau in decibel (dB).  
De microfoon van de geluidssensor kan omgewisseld worden met de CMA Stethoscoop, om het geluid van een hartslag en de echo-geluiden van de hartslag in de bloedsomloop op te nemen. De stethoscoop wordt niet meegeleverd met de geluidssensor en dient apart te worden besteld

CMA

A.J.Ernststraat 169, 1083 GT Amsterdam

Tel: 020 7600920 

E-mail: info@cma-science.nl 

Copyright © 2020 CMA, Alle rechten voorbehouden. 

Facebook Youtube

Deze e-mail is verstuurd naar {email}
De geadresseerden voor deze nieuwsbrief zijn contactpersonen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA Nieuwsbrief.
Wijzig uw gegevens | Afmelden