Nieuwsbrief Juli 2020

In deze nieuwsbrief aandacht voor het terugkijken van de webinar over online scheikunde practica doen met Coach 7 op donderdag 18 juni en webinar 4 over meten met Coach 7. Zoals u van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een gunstige zomeractie. We wensen allen een mooie en welverdiende zomervakantie toe na dit merkwaardige schooljaar!

 

Webinar 4 en Scheikunde terugkijken

Webinar over online scheikunde practica en webinar 4 over meten met Coach 7 zijn terug te kijken tot en met  5 juli. In het nieuwe schooljaar zullen we een deel van de nascholing ook online aanbieden. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten.

 

Replay Webinar Scheikunde
Replay Webinar 4
CMA Zomeractie

Met deze actie hopen we u te stimuleren in deze lastige tijd toch uw mogelijkheden met Coach en sensoren uit te breiden. Tenslotte gaan we er toch allemaal vanuit dat we terug keren naar "normaal”! Laat u ook inspireren door de nieuwe producten van CMA, zoals de Spectrometer en Gaschromatograaf. 

Tot 15 juli kunt u profiteren van de volgende aanbiedingen:

- op een bestelling voor CMA hardware, interfaces en sensoren boven € 2500,- (ex BTW) een korting van 10 % ipv 3%;

- op een bestelling boven € 5000,- (ex BTW) 15 % korting en een gratis online cursus voor de docenten/TOA’s van uw school. De cursus zal bestaan uit 2 sessies van elk ruim 1 uur.

- Systeemborden voor €299! Koop het originele en van hoge kwaliteit systeembord nu voor de aantrekkelijke prijs van €299 (ex BTW).

 

Eerste prijs voor Coach artikel in de NVOX

Afgelopen woensdag 17 juni was de ALV van de NVON. Tijdens deze vergadering zijn ook de prijzen voor de beste NVOX artikelen van 2019   bekend gemaakt. Het artikel onderzoek naar cirkelzagen door Norbert van Veen en Stefan Loos beschrijft metingen aan cirkelzagen met behulp van Coach 7. Zij hebben de eerste prijs in de wacht gesleept. De jury roemde de aansluiting tussen praktijkonderwijs en middelbaar onderwijs en de veelzijdigheid van het onderzoek naar dit gereedschap. Ook CMA feliciteert haar medewerker Norbert met deze mooie erkenning. Norbert is tevens docent bij het Fons Vitae Lyceum in Amsterdam.

 

CMA

A.J.Ernststraat 169, 1083 GT Amsterdam

Tel: 020 7600920 

E-mail: info@cma-science.nl 

Copyright © 2020 CMA, Alle rechten voorbehouden. 

Facebook Youtube

Deze e-mail is verstuurd naar {email}
De geadresseerden voor deze nieuwsbrief zijn contactpersonen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA Nieuwsbrief.
Wijzig uw gegevens | Afmelden