Nieuwsbrief Januari 2021

Welkom bij deze eerste nieuwsbrief van CMA in 2021. Een jaar waarin we hopen u weer in levende lijve te treffen op één van de conferenties en waarin het onderwijs hopelijk weer fysiek gegeven gaat worden. Bij CMA zijn wij druk geweest met de ontwikkeling van Coach 7.7, waarover in eerdere nieuwsbrieven al sluiers zijn opgelicht. We streven met Coach 7.7 het gebruikersgemak sterkt te vergroten. Om u op weg te helpen met het gebruik van Coach organiseren we net zoals in het voorjaar van 2020 weer een aantal gratis webinars. Lees snel verder!

 

Webinars over het gebruik van Coach 7.7

CMA start begin februari met een aantal webinars over het gebruik van Coach 7.7. Coach 7.7 is op diverse onderdelen verbetert, tijdens de eerste webinar op 1 februari is er aandacht voor alle vernieuwingen in Coach 7.7. We raden u aan om deze webinar te volgen als u direct de volle functionaliteit van Coach 7.7 wilt inzetten. Op 8 februari besteden we aandacht aan thuis practicum doen met Coach 7.7, een ideale manier van werken als leerlingen een practicumles gemist hebben of (ziek) thuis zitten of op afstand lessen volgen. Deze webinar is gebaseerd op de werkgroep tijdens de WND  van 2020.
Om deel te nemen aan één of beide webinars kunt u een mailtje sturen naar info@cma-science.nl. U ontvangt dan een mail met de inloggegevens voor de Zoom meeting. 

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Update nu naar Coach 7.7

Coach 7.7 heeft een aantal sterke verbetering ten aanzien van het gebruikersgemak. Veel van de handelingen die nog via uitklapmenu's gedaan werden gaan nu via een klik op een icoon of link in het dashboard van Coach 7.7. Ook is Coach 7.7 aangepast voor installaties op MacOS Big Sur. We raden u aan om zo snel mogelijk te updaten naar Coach 7.7. Hieronder ziet u een overzicht van de aanpassingen in Coach 7.7.

 

Features van Coach 7.7  

Dashboard bij openingscherm
  o eenvoudig overzicht van alle mogelijkheden
  o startactiviteiten met basisuitleg
  o mogelijkheid om Coachprojecten later te downloaden
  o recente activiteiten lijst
  o links naar de helpfunctie en video's

Video- & Beeldmeetomgeving
 o videomeet- en beelmeetomgeving gesplitst
 o instellen via iconen
 o vergrootglas optie bij handmatig klikken
 o versneld/vertraagd afspelen van video

CMA

A.J.Ernststraat 169, 1083 GT Amsterdam

Tel: 020 7600920 

E-mail: info@cma-science.nl 

Copyright © 2020 CMA, Alle rechten voorbehouden. 

Facebook Youtube

Deze e-mail is verstuurd naar {email}
De geadresseerde voor deze nieuwsbrief zijn contact personen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA Nieuwsbrief.
Wijzig uw gegevens | Afmelden