Nieuwsbrief Februari 2021

In deze nieuwsbrief vindt u de links naar de afgelopen twee webinars over het werken met Coach 7.7. Op 10 maart zal er nog een specifieke scheikunde webinar gegeven worden. Verder vindt u in deze nieuwsbrief interessante aanbiedingen van onze laatste voorraad Lego®  Education. Daarnaast vragen we uw aandacht voor de nieuwe UV-A en UV-B sensoren. Lees snel verder. 

Webinar 3 over Scheikunde practica met Coach 7.7, woensdag 10 maart

Dit webinar gaat in zijn geheel over het werken met Coach 7.7 bij scheikunde. De focus ligt op het aanbieden van experimenten in de Coach 7.7 omgeving, zodat leerlingen aan de slag kunnen met kant-en-klare activiteiten, waarbij ze zelfs zonder benodigde sensor en interface aan de slag kunnen. Deze Coach 7.7 practica zijn in de lockdown periode ontwikkeld om de leerlingen toch practica te laten doen. Ze zijn ook geschikt om leerlingen de practica thuis in te laten halen. Centraal staat het thema destillatie

 

CMA Webinar 3 Scheikunde informatie
Webinar 1 & 2 over Coach 7.7 terugkijken

U kunt de webinars terugkijken door op de onderstaande buttons te klikken:
Webinar 1 met informatie over de vernieuwingen in Coach 7.7. 

Webinar 2 over het doen van thuispractica bij Bi, Na & Sk met Coach 7.7.

 

Replay Webinar 2
Replay Webinar 1
UV-A en UV-B sensoren

CMA heeft twee nieuwe sensoren. Een UV-A (BT90i) en een UV-B sensor (BT92i). Deze sensoren zijn uitermate geschikt voor experimenten waar de intensiteit van UV straling gemeten moet worden. Denk aan een vergelijkend onderzoek van zonnebrillen of zonnebrandcrème. Deze sensoren zijn een mooie uitbreiding op uw sensoren-assortiment en handig bij praktische opdrachten en/of profielwerkstukken. Daarnaast zijn zij zeer aantrekkelijk geprijsd.   

"Kookboek" voor leren meten met Coach 7

De auteurs van de methode STEVIN publiceren periodiek een pamflet met leuke experimenten en wetenswaardigheden. In hun 16e "proefprikkels" vermelden zij de intentie om een leerlingenboekje te maken waarin het werken met Coach 7 stap voor stap wordt uitgelegd. Het gebruik van zo'n boekje kan voor leerlingen een nuttig naslagwerk zijn. Voor meer informatie en abonneren op de proefprikkels klikt u op de onderstaande link.

STEVIN
Uitverkoop LEGO®Education voorraad

Onze laatste voorraad LEGO® Education is nu beschikbaar tegen scherpe prijzen. Informeer naar onze prijs. Een overzicht van de beschikbare producten vindt u in onze webshop of kunt u aanvragen via info@cma-science.nl.

CMA

A.J.Ernststraat 169, 1083 GT Amsterdam

Tel: 020 7600920 

E-mail: info@cma-science.nl 

Copyright © 2020 CMA, Alle rechten voorbehouden. 

Facebook Youtube

Deze e-mail is verstuurd naar {email}
De geadresseerden voor deze nieuwsbrief zijn contactpersonen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA Nieuwsbrief.
Wijzig uw gegevens | Afmelden