Nieuwsbrief April 2020

Deze nieuwsbrief heeft als thema "online lesgeven" en richt zich opdrachten die leerlingen zelf met Coach 7 kunnen doen en tips voor Coach 7 gebruikers. Heeft u materiaal voor Coach 7  gemaakt? Deel dit dan met collega's.

CMA aangepast open

U kunt CMA nog steeds (telefonisch) bereiken voor bestellingen en support. Gebruik voor bestellingen onze webshop en voor hulpvragen ons helpdesk formulier.

Online lesgeven met Microsoft Teams en Coach 7
Als u voor het online lesgeven met Microsoft Teams werkt, kunt u het Coach 7 scherm delen met uw leerlingen. Tijdens een 'vergadering' met leerlingen, verschijnt er een taakbalk. Kies in deze taakbalk de optie 'delen' en kies daar voor delen van het bureaublad. U deelt dan het actieve bureaublad met de leerlingen. U kunt dan handelingen in Coach 7 voordoen.

Uitleg filmpjes Coach 7 voor leerlingen

Diverse docenten hebben uitleg filmpjes voor leerlingen gemaakt over hoe je moet werken met Coach 7. Deze filmpjes vindt u op kanalen als YouTube. Zoek daar eens op termen als 'Coach 7', 'videometen' en / of 'modelleren' of bezoek ons eigen CMA Science kanaal (Engelstalig) Leerlingen kunnen dan thuis met hun eigen Coach 7 versie aan de slag. Tussen ons lesmateriaal vindt u ook opdrachten die wisselen van leerlingniveau. Het lesmateriaal "Slinger Videometen" op de CMA website is bijvoorbeeld een activiteit die stap voor stap uitleg geeft over videometen.

Coach 7 licentie voor thuisgebruik
Heeft u voor uw school een school licentie van Coach 7? Dan kunnen uw leerlingen Coach 7 op hun device installeren en de volledige functionaliteit van Coach 7 thuis benutten. De desktop licentie betekent dat leerlingen Coach 7 op Mac of PC kunnen installeren. Heeft u een BYOD licentie? Leerlingen kunnen dan Coach 7 ook op hun tablet of Chromebook installeren.

Deel uw Coach 7 materiaal met collega's

Heeft u zelf materiaal gemaakt voor uw leerlingen waarmee ze zelfstandig met Coach 7 aan de slag kunnen? Deel dit dan met uw collega's! Veel van uw collega's zullen er dankbaar voor zijn. U kunt uw materiaal bijvoorbeeld delen via social media als Facebook, waar collega's Biologie, Natuurkunde en Scheikunde netwerk groepen hebben opgezet.

CMA

A.J.Ernststraat 169, 1083 GT Amsterdam

Tel: 020 7600920 

E-mail: info@cma-science.nl 

Copyright © 2020 CMA, Alle rechten voorbehouden. 

Facebook Youtube

Deze e-mail is verstuurd naar {email}
De geadresseerde voor deze nieuwsbrief zijn contact personen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA Nieuwsbrief.
Wijzig uw gegevens | Afmelden