Nieuwsbrief Mei 2020
Webinars over het gebruik van Coach 7

CMA start binnenkort met een serie online webinars over het gebruik van Coach 7. We behandelen diverse tips en handige weetjes over het gebruik van Coach 7. Ook is er aandacht voor het inzetten van Coach 7 tijdens uw online lessen. De eerste sessie is op maandag 18 mei a.s. via het ZOOM platform, van 15:00-15:30 uur. U kunt hieraan zonder schriftelijke opgave vooraf deelnemen door tijdens dit tijdsinterval op de link hieronder te klikken. 
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Webinar CMA Zoom Meeting
Meeting ID: 947 7078 4312
Password: 7DkJKd

 

Coach 7 op je telefoon

Met de huidige nieuwere/grotere modellen telefoons is de Coach 7 app door leerlingen te gebruiken op hun smartphone. Er is dus geen excuus meer, leerlingen kunnen hun huiswerk met Coach 7 altijd en overal maken!
Leerlingen kunnen zelf eenvoudige modellen maken of videometen op/met hun telefoon. Leerlingen kunnen om gemakkelijker te werken op het maximaliseren icoon van het Coach venster klikken om zo in een vergroot venster te kunnen werken. In combinatie met de draadloze interface WiLab kunnen zij daarnaast ook metingen met de telefoon uitvoeren.
De activiteiten die zij maken, kunnen zij met de optie delen, e-mailen naar de docent. 

CMA

A.J.Ernststraat 169, 1083 GT Amsterdam

Tel: 020 7600920 

E-mail: info@cma-science.nl 

Copyright © 2020 CMA, Alle rechten voorbehouden. 

Facebook Youtube

Deze e-mail is verstuurd naar {email}
De geadresseerde voor deze nieuwsbrief zijn contact personen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA Nieuwsbrief.
Wijzig uw gegevens | Afmelden