Nog nooit was onderzoekend leren zo eenvoudig!

Het onderwijs is volop in beweging: tablets en laptops zijn voor leerling en docent onmisbaar geworden. Met Coach 7, de nieuwste versie van het meest gebruikte programma in de natuurwetenschappen bent u klaar voor het onderwijs van de 21e eeuw. Of u nu de computer, laptop of tablet gebruikt, thuis of op school. Het programma biedt alle mogelijkheden voor modern, motiverend en onderzoekend leren in de natuurwetenschappen! Met CMA bent u ook verzekerd van uitgebreide en deskundige ondersteuning.

Altijd en overalEenvoudig het besteMeer mogelijkModelleren hoort er bijWaarom overstappen?Licentiemodel en bestellen

Vereenvoudigde bediening, minder voorbereidingstijd. De gebruikersinterface van Coach 7 is geheel vernieuwd. Hierdoor is de bediening intuïtief en gebruiksvriendelijk. De knoppen zijn duidelijker geworden en belangrijke opties zijn makkelijker bereikbaar. Leerlingen creëren snel een grafiek door variabelen uit de data-tabel naar een as van de grafiek te slepen. En het aanpassen van de weergave is eenvoudig.

Interfaces en sensoren worden meteen herkend, waardoor leerlingen direct aan de slag kunnen. De aangesloten sensoren worden overzichtelijk weergegeven en met één klik kun je tussen verschillende bereiken van een sensor schakelen.

Coach7_autoherkenning

Coach7_grafiek2