Coach is een leer- en auteursomgeving voor alle natuurwetenschappelijke vakken, wiskunde en techniek. De geïntegreerde ICT-gereedschappen van Coach lijken op die van huidige wetenschappers. Dit bevordert een onderzoeksgerichte aanpak van het bèta-onderwijs waarbij leerlingen actief worden betrokken. Door het verzamelen en analyseren van kwalitatief hoogwaardige, real-time gegevens; het bouwen en toepassen van computermodellen; het vergelijken van resultaten van experimenten en modellen, worden leerlingen actief betrokken bij authentieke onderzoeksactiviteiten.
Coach 7 Activiteiten zijn volledig uitwisselbaar tussen de diverse platforms: Windows, MAC OS, iOS en Android. Wat de mix van technologie ook is in de klas of op school, alle gebruikers delen dezelfde gebruikerservaring.

Licenties Installaties Lesmateriaal


Licenties

Coach 7 werkt met een jaarlicentie (Licentieovereenkomst). U betaalt jaarlijks een bedrag om de software een geheel schooljaar te gebruiken (kalenderjaar is ook mogelijk) . De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het totale aantal leerlingen op de vestiging waarvoor u de licentie wilt afsluiten. De licentie voor Coach is eventueel ook voor een geheel scholenverband af te sluiten.
Coach 7 voor Chromebook valt onder de “BYOD-licentie”, bij aanschaf van deze licentie krijgt u óók de desktop licentie voor het gebruik van Coach 7 op Mac and Windows computers .

Coach 7 BYOD Licentie

Windows, MAC OS, Chromebook. Android, IOS

Gebruik: Onbeperkt op school én thuis
op apparaten van school, docenten en leerlingen.

Bestel in de webwinkel


Installaties

Voor Chromebooks bieden wij een speciale Android-app. Deze versie is nog steeds niet volledig geoptimaliseerd. Wel is onze planning in de komende maanden specifieke aandacht aan de Chromebook versie te besteden. Sommige zaken kunnen we nog niet realiseren omdat Google de deur nog dichthoudt, bijv. het werken met de camera en meten via de USB connector. We hopen dat binnen niet al te lange tijd wel te realiseren.

Coach 7.2 (september 2018)

Coach 7 voor Chromebook is gratis te downloaden en te installeren via Google Play. Bij het opstarten van de app wordt gevraagd om de licentiecode. Deze krijgt u na aanschaf van de BYOD-licentie.

Met de versie 7.2 die nu in de store staat, kunt u meten met een VinciLab via WiFi met de Coach 7 app op de Chromebook. We werken aan de ondersteuning van de USB interfaces €Lab, €Sense, CLAB, CoachLabII+. Met Android tablets is dat nu al geen probleem, echter hebben we voor Chromebooks ook te maken met de policy van Google.

Uw hulp gewenst: Mocht u Coach 7 op Chromebook gaan gebruiken in de komende tijd, dan stellen we het zeer op prijs indien u ons kunt doorgeven waar u problemen ondervindt, welke wensen u heeft. U kunt rechtstreeks naar onze helpdesk schrijven.


Lesmateriaal

Ter ondersteuning en inspiratie biedt CMA lesmateriaal aan. Met uw Coach 7 licentiecode kunt u zich registreren en krijgt u toegang tot de CMA-database met extra materiaal.