Coach 7 Lite is een een beperkte versie van Coach 7 die ondersteuning biedt voor meten en sturen met alle CMA interfaces: €Sense, €Lab, €Motion, CLAB, CoachLab II+, MoLab en Vincilab. Coach 7 Lite is gratis, maar om het te installeren heeft u een licentiecode nodig. Registreer u eerst om uw gratis licentiecode te krijgen.

Meld je aan voor je gratis installatiecode voor Coach 7 Lite

Installaties

Coach 7 Lite (versie 7.4, maart 2018)

Download de juiste versie afhankelijk van uw besturingssysteem. Volg hierna de instructies in de installatiehandleiding (ook voor systeembeheerders).

Coach 7 Lite Windows (MSI 130 MB) Coach 7 Lite Mac (DMG 135 MB)
Installatiehandleiding (PDF)

Let op! Voor het gebruik van Coach 7 in combinatie met CoachLabII+ modellen van bouwjaar 2008 en 2009 met een usb-uitgang en voor €Motion (alleen Windows) zijn aanvullende drivers nodig. Zie onder.


Low-level Drivers

Installeer onderstaande drivers alleen wanneer er gebruik gemaakt wordt van een CoachLabII+ van bouwjaar 2008 of 2009 met een usb-uitgang, of Euromotion (alleen Windows).

Let op! De low-level drivers zijn ondertekend met het CMA-licentie certificaat. Dit certificaat moet voorafgaand aan de installatie van de drivers geïnstalleerd worden. U kunt via deze link het CMA-certificaat downloaden. Het .zip-bestand bevat o.a. de certificaten en een installer. Kies daarna de juiste drivers afhankelijk van uw besturingssysteem en processortype:

Low level drivers X86 Windows / Intel 32-bit processoren
Low level drivers X64 Windows / Intel 64-bit processoren (heet ook wel x64, x86_64 and AMD64)
Low level drivers I64 Windows / Itanium 64 bits Processors (heet ook wel IA-64)
Low level drivers OSX OS X (MAC computers)