Webversie
Januari 2016
 

CMA Nieuwsbrief 01/2016

Inhoud:

 
Er is in de kerstvakantie hard doorgewerkt aan Coach 7, zodat er in januari uitgeleverd kan worden. Wist u dat er flink wat scholen zijn die Coach 7 al besteld hebben? In deze nieuwsbrief leest u hoe ook uw school nog dit schooljaar gebruik kan gaan maken van Coach 7.

Het nieuwe cursusoverzicht voor het voorjaar van 2016 is bekend. Tijdens deze cursussen wordt er vooral met Coach 7 gewerkt. Wilt u zich nu al bekwamen in het nieuwe Coach? Meldt u dan nu aan.

CMA is sinds kort de exclusieve partner van FLIR (marktleider infraroodcamera's) en heeft nu een onderwijsaanbieding. CMA geeft gedurende januari 10% introductiekorting op de aanschaf van een FLIR-onderwijskit. Sla dus nú je slag!

Half januari is CMA weer te vinden op de NIBI-conferentie. Bezoek onze stand om zélf kennis te maken met Coach 7, FLIR en modelleren of bezoek onze werkgroep (i.s.m. met dhr. René Westra). Tot dan!

Cursusoverzicht voorjaar 2016 bekend


De nascholingskalender voor het voorjaar van 2016 is bekend. Er zal vanaf nu tijdens de cursussen met Coach 7 gewerkt worden. Bekijk het aanbod in onze evenementenkalender. Interesse? Meldt u dan nú aan voor een cursus!

Samen leren blijft belangrijk voor CMA. Daarom is het ook dit jaar weer voordelig om samen met collega's deel te nemen aan een CMA cursus. Als u één collega meeneemt, krijgt hij of zij 40% korting. De derde collega krijgt zelfs 60% korting! Komt u met z'n drieën, dan betaalt u dus maar voor twee.

Coach 7 binnenkort beschikbaar


Er is in de kerstvakantie hard aan Coach 7 gewerkt. Half januari gaat Coach 7 voor Windows en Mac verspreid worden. De scholen die al besteld hebben krijgen binnenkort de informatie toegestuurd over het downloaden en installeren van Coach 7.

Ook overstappen naar Coach 7? Bestel dan nú de licentie voor uw school of onderwijsstichting. Dit doet u eenvoudig via de webshop. Kies de licentie die bij uw school past (Bring Your Own Device of niet? hoeveel leerlingen?) in de webshop. Wilt u dan ook nog even het bestelformulier invullen? Met die gegevens controleren wij o.a. het leerlingaantal van de school waarvoor u bestelt.

Vroege bestellers van Coach 7 kunnen bovendien gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen.

Bent u er nog niet uit? Kijk dan nog even op onze website over alle vernieuwingen in Coach 7. Daar vindt u ook meer uitleg over het licentiemodel en de prijzen.

Aanbiedingen: FLIR en NTL


De komende tijd heeft CMA enkele aantrekkelijke aanbiedingen. Zo bieden wij alleen nog in januari de FLIR C2 infraroodcamera met een aantrekkelijke introductiekorting van 10% aan.

Daarnaast hebben we nog tot 1 april een ruime korting van 25% op enkele producten en experimenteerkits van NTL. Een van deze kits is de elektriciteitskit.

Leerlingen maken met onderdeelblokken (zonder snoertjes) een schakeling na van een schema. Het maken van elektrische schakelingen wordt hierdoor zeer eenvoudig en er ontstaat meer ruimte voor begrip van de natuurkundige principes achter elektrische schakelingen. De korting van 25% is ook geldig voor bijbehorende multimeters en elektrische voedingen.

Kijk voor deze en meer aanbiedingen snel in onze webhop.

CMA op de NIBI-conferentie


Net als vorig jaar is CMA ook weer te vinden op de NIBI-conferentie. Dit jaar is het thema hormonale en neurale regeling. Op de markt tonen we veel voorbeeldactiviteiten van Coach 7 op Windows en Mac. Naast een kennismaking met Coach 7, vindt u ook diverse nieuwe onderwijsproducten om uw biologie-onderwijs te ondersteunen.

Spectaculair is onze nieuwe samenwerking met FLIR, de grootste fabrikant van IR-fotografie gerelateerde producten. Op de markt laten we de FLIR C2 camera zien en toepassingen van deze camera voor het biologie-onderwijs.

Werkgroep

CMA verzorgt i.s.m. dr. René Westra (Bio-Education Öland) een werkgroep waarin alle mogelijkheden van Coach worden benut. Met behulp van een experiment worden reactietijd en -snelheid gemeten. Daarna worden de gegevens gebruikt om een model op te stellen. Deze methodiek is ook geschikt voor leerlingen! Zo maken zij kennis met de wetenschappelijke methode en zijn ze óók bezig met modelleren.

Hopelijk tot dan!

Evenementenkalender


De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Kijk voor meer informatie op onze website.
Januari
15 januari NIBI onderwijsconferentie Lunteren
Februari
5 februari Cursus: modelleren in Coach Amsterdam
19 februari Cursus: Coach bij natuurkunde Amsterdam
CMA website
Vragen | Bestellingen | Helpdesk | Reparatie | Nascholing

Volg ons:
 
CMA
A.J. Ernststraat 169
1083 GT, Amsterdam
T: 020 7600920
F: 020 7600929
Copyright © 2015 CMA, All rights reserved.
De geadresseerden voor deze nieuwsbrief zijn contactpersonen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA nieuwsbrief. Indien u de nieuwsbrief voortaan niet meer wilt ontvangen, meldt dit dan via deze link