Webversie
Mei 2016
 

CMA Extra bulletin

Inhoud:


 
In deze korte extra nieuwsbrief willen we een vervolg op de inspiratietour van 2015 aankondigen! Het principe is ook deze keer weer hetzelfde: u kunt op een school in de buurt kennismaken met de lesideeën, producten en ondersteuning die CMA te bieden heeft. Lees snel hieronder verder of kijk op de website voor meer informatie.

Ook vindt u in dit extra bulletin een aanbieding voor Coach 7. Nu het schooljaar op zijn eind begint te lopen, beginnen veel docenten zich al voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Overweegt u om volgend jaar Coach 7 te gaan gebruiken? Als u nú bestelt, krijgt u ook nú al uw licentiecode! Docenten, TOA's en systeembeheerders kunnen op die manier alvast kennismaken met de vernieuwde layout en functionaliteit. U leest er hieronder meer over.

CMA Inspiratiemiddagen 2016


Begin juni komt CMA weer naar u toe!

Met verschillende inspiratiemiddagen op locatie willen we u laten zien hoe CMA het gebruik van ICT in uw lespraktijk leuk en leerzaam kan maken. Niet alleen Coach 7 en de CMA-interfaces krijgen daarbij aandacht, maar ook welke lesactiviteiten er bijvoorbeeld mogelijk zijn met de FLIR C2 infraroodcamera, LEGO Mindstorms en de talloze educatieve producten van NTL. Deelnemers aan de middagen zullen gebruik kunnen maken van enkele zeer interessante aanbiedingen! U krijgt tijdens de middagen kans om de lesactiviteiten uitgebreid zelf uit te proberen en ideeën uit te wisselen met collega’s uit de regio.

Interesse? Kijk voor meer informatie op de website of meld u direct aan via het inschrijfformulier!

Coach 7 voor volgend schooljaar: nu bestellen, meteen aan de slag


Veel scholen hebben al gebruik gemaakt van de overstapregeling en doen ervaring op met Coach 7. De reacties zijn positief en de eerste gebruikerservaringen zijn meegenomen in tweede release van april jl. Vaak wordt gevraagd om eerder over de licentie-gegevens te kunnen beschikken, opdat de ICT-afdeling alvast de installatie op het schoolnetwerk kan voorbereiden en docenten en TOA’s alvast kunnen oefenen en zich op komend schooljaar kunnen voorbereiden.

Om aan deze wens tegemoet te komen is het nu mogelijk Coach 7 al voor het schooljaar 2016 - 2017 te bestellen. U kunt indien gewenst de licentiegegevens dan snel tegemoet zien. Met andere woorden: de licentie is dan geldig vanaf het bestelmoment tot eind augustus 2017! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kijk voor meer informatie over Coach 7 en de bestelprocedure op onze website en in de webshop.

Evenementenkalender


De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Kijk voor meer informatie op onze website.
Mei
27 mei Modelleren in de biologieles Amsterdam
Juni
3 juni Inspiratiemiddag Rotterdam Hogeschool Rotterdam
6 juni Inspiratiemiddag Zwolle Hogeschool Windesheim
7 juni Inspiratiemiddag Utrecht Gerrit Rietveldcollege Utrecht
8 juni Inspiratiemiddag Wageningen Wageningen Campus
10 juni Inspiratiemiddag Deventer Etty Hillesum Lyceum
13 juni Inspiratiemiddag Amsterdam CMA
CMA website
Vragen | Bestellingen | Helpdesk | Reparatie | Nascholing

Volg ons:
 
CMA
A.J. Ernststraat 169
1083 GT, Amsterdam
T: 020 7600920
F: 020 7600929
Copyright © 2016 CMA, All rights reserved.
De geadresseerden voor deze nieuwsbrief zijn contactpersonen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA nieuwsbrief. Indien u de nieuwsbrief voortaan niet meer wilt ontvangen, meldt dit dan via deze link