Webversie Juni 2017
CMA Nieuwsbrief 05/2017

Inhoud

In deze nieuwsbrief willen we u graag wijzen op de nieuwe instructiefilmpjes op ons YouTube-kanaal. De komende tijd komen er meer filmpjes bij.

Als u Coach 7 nu bestelt voor volgend schooljaar, kunt u er nu al mee aan het werk. Zo kunt u zich goed voorbereiden. Ook is er nieuwe informatie over onze nascholingscursussen voor het komend schooljaar.

Verder herinneren we u graag aan de lopende kortingen ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van CMA en de update voor de Coach 7 app waardoor videometen mogelijk is geworden. Die nieuwsberichten vindt u onderaan deze nieuwsbrief.

Let op! Er is een beperkte update van Coach voor de desktop beschikbaar (V7.21). We raden iedereen aan te upgraden naar de nieuwste versie.

Veel leesplezier!


Overstappen naar Coach 7 voor volgend schooljaar?

Bent u van plan om vanaf volgend schooljaar met Coach 7 te gaan werken? Plaats uw bestelling dan nog dit schooljaar. U kunt de licentiegegevens dan snel tegemoet zien. Met andere woorden: de licentie is dan geldig vanaf het bestelmoment tot eind augustus 2018! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie over Coach 7 en de bestelprocedure op onze website en in de webshop.


Cursussen schooljaar '17-'18

De data voor de Coachcursussen van volgend schooljaar zijn bekend! Op de cursuspagina's en het inschrijfformulier kunt u vanaf nu de cursusdata voor volgend jaar vinden. U kunt zich ook al voor volgend schooljaar aanmelden via het inschrijfformulier.

Ook komend schooljaar komt CMA weer graag bij u op school langs om een cursus te geven, bijvoorbeeld tijdens een studie(mid)dag. Deze maatwerkcursus stellen we dan volledig naar wens en in overleg samen. Interesse? Neem dan contact met ons op (020-7600920 of info@cma-science.nl).

Let op! Alle cursusdata zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen t.g.v. veranderende beschikbaarheid van cursusdocenten. Dit wordt steeds zo snel mogelijk aangepast.


Instructiefilmpjes Coach 7 app

Om het werken met de Coach 7 app makkelijker te maken, maken we de komende tijd instructiefilmpjes van enkele basisfuncties. Deze zullen op het YouTube-kanaal van CMA geplaatst worden. Op onze website en in de helpdesk zullen we naar deze filmpjes gaan verwijzen.

Deze Coach 7 App-filmpjes komen naast de filmpjes over VinciLab, EuroSense, modelleren en beeldanalyse die al op het kanaal te vinden zijn. Over welk onderwerp of welke functie zou u graag een (instructie)filmpje willen? Laat het ons weten!


CMA 30 jaar!

In juni bestaat CMA alweer 30 jaar! CMA is opgericht aan het begin van de landelijke invoering van ICT in het onderwijs en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld voor de bètavakken. Denkelijk is er geen VO-school in Nederland waar géén CMA-spullen staan en/of waar Coach niet gebruikt wordt.

Om dit met u te vieren hebben we een aantal mooie aanbiedingen voor u. Deze zijn geldig tot en met 15 september a.s. als u bij uw bestelling onderstaande codes vermeldt. Let op! In sommige gevallen geldt: zolang de voorraad strekt. De korting wordt (achteraf) verwerkt wanneer u de betreffende code bij uw bestelling in het opmerkingenveld invult.


Videometen met de Coach 7 app

De Coach 7 app voor tablets is geüpdatet. Door deze update wordt het mogelijk om met de Coach 7 app video's op te nemen en te analyseren!

U kunt nu binnen de Coach app een video-opname maken en deze direct analyseren met de uitgebreide videomeetmogelijkheden die Coach te bieden heeft.

Dit maakt het gebruik van zelfopgenomen filmpjes nóg eenvoudiger. Er hoeft nu niet meer eerst met een telefoon een filmpje opgenomen te worden waarna dat in Coach geladen wordt; dat kan nu allemaal in één keer door met de tablet m.b.v. Coach een filmpje op te nemen en meteen te gebruiken. Zelf proberen? Update dan nu uw Coach 7 app.

Naast het toevoegen van videometen zijn ook andere verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de mogelijkheden om activiteiten uit te wisselen verbeterd. Activiteiten kunnen nu bijvoorbeeld via e-mail of websites met de Coach 7 app gebruikt worden. Meer informatie over de verbeteringen aan de app vindt u op onze website en in de App-/Playstore.

De Coach 7 app is alleen beschikbaar als u de Coach 7 BYOD-licentie heeft. Meer informatie over de verschillende licenties voor Coach 7 vindt u op onze website.