Webversie September 2017
CMA Magazijnopruiming 2017
Een aantal producten verdwijnt langzaam uit ons assortiment. U kunt nu met aantrekkelijke korting deze producten op de kop tikken. Daarvoor hebben we in onze webshop de categorie Opruiming toegevoegd. Dat hebben we in onze vorige nieuwsbrief al vermeld. In deze productinformatiemail vindt u een klein overzicht. Kijk snel in de webshop voor het volledige aanbod!

In deze categorie vindt u op dit moment eerdere generaties LEGO Mindstorms, zoals LEGO DACTA en LEGO Mindstorms NXT, maar ook een aantal LEGO sensoren. Zeker als u nog wat NXT sets op school heeft liggen óf als u graag met LEGO Robotica aan de slag zou willen, maar de moderne EV3 boven uw budget ligt, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Ook hebben we nog enkele exemplaren van een paar oudere sensoren. Deze zitten niet meer in ons reguliere assortiment, maar zijn natuurlijk wel gewoon te gebruiken met Coach 7. Kijk snel in onze webshop om te kijken welke sensoren we nog aanbieden. Op is op!

De komende tijd zullen nog andere producten in deze categorie verschijnen. Hou onze webshop dus goed in de gaten.

LEGO DACTA Sensoren HiTechnic Laatste NXT sets
Het betreft het laatste LEGO DACTA materiaal zoals de zoemer, drukschakelaar, lichtsensor, temperatuursensor, positiesensor en snoeren. Enkel bruikbaar met de LEGO DACTA interfaces B en RCX. De sensoren van HiTechnic zijn ontwikkeld voor de NXT, maar ook te gebruiken met de EV3. Kies uit de kompassensor, versnellingssensor, IR-zoeker, IR-Link, gyrosensor, licht, ultrasoon (afstand), geluid, temperatuur en druk. De laatste exemplaren van deze voorganger van de EV3 zijn nu voor een opruimingsprijs te koop. De gratis programmeersoftware die u voor de EV3 gebruikt, kan ook voor de NXT gebruikt worden.
Sensoren Texas Instruments Lesmateriaal
Een aantal oude sensoren is nu extra goedkoop. Denk hierbij aan een ionspecifieke ammoniumsensor, een hartslagfrequentiesensor (met borstband) en een zuurstofsensor voor opgeloste zuurstof. Kijk snel welke sensoren er nog meer in de aanbieding zijn. We hebben nog enkele producten voor gebruik met rekenmachines van Texas Instruments in voorraad. Met de CBR2 motion sensor kunt u leerlingen met hun TI-rekenmachine afstanden laten meten. In sommige gevallen is de CBR2 ook bruikbaar met (oude) CoachLabII+'s.

Let op! Deze sensor werkt niet met relatief nieuwe CoachLabII+-panelen. Overweegt u een aanschaf en twijfelt u over de compatabiliteit? Neem dan even contact op.
Deze CD-ROMs, zoals "Mitose en meiose onthuld", bevatten een overzicht van bepaalde onderwerpen in de biologie. Hoewel de CD-ROM als medium inmiddels ietwat verouderd is, is het materiaal inhoudelijk nog prima te gebruiken in de les of als naslagwerk. Het programma is met één CD op een onbeperkt aantal computers te installeren.