LEGO

LEGO_logo

CMA werkt al jaren samen met LEGO op het gebied van Robotica. De gepatenteerde LEGO Mindstorms robots zijn een ideale manier om leerlingen al op school kennis te laten maken met programmeren, robotica en logica. Met behulp van de EV3 robots (en daarvoor de NXT) kan elke techniekles omgebouwd worden tot een roboticales.

Meer informatie

NTL

De producten van onze Oostenrijkse partner NTL kenmerken zich door hun spreuk: Simpel, Snel, Safe! De lijn is aantrekkelijk doordat de producten ontwikkeld worden op basis van  praktijkervaring van docenten en omdat NTL het evenwicht heeft gevonden tussen uitstekende kwaliteit en een gunstige prijs. De Student ExperimenteerKits (SEK’s) bevatten een complete uitrusting voor meerdere experimenten rondom één bepaald thema. Ze zijn bovendien eenvoudig op te bergen.

Meer informatie

FLIR

De infrarood-camera FLIR C2 (Onderwijskit) is nu exclusief bij CMA beschikbaar voor het onderwijs. Deze camera is een bijzonder krachtige en zelf kalibrerende warmte-camera, geschikt voor het zelfstandig doen van onderzoek in de vakken natuurkunde, scheikunde, biologie en NLT.

Meer informatie

3B Scientific

3B Scientific produceert schitterende en illustratieve modellen en andere benodigdheden voor gebruik in de lessen biologie. Met behulp van deze materialen kunnen lesonderwerpen inzichtelijk gemaakt worden en en krijgen leerlingen een beter beeld van de biologie.

Meer informatie