LEGO

CMA is al jaren partner van LEGO® Education en richt zich in met deze samenwerking op robotica en STEM onderwijs. De gepatenteerde LEGO® Education producten zijn voorzien van lesmateriaal, eigen programmeeromgeving, duurzaam en veelzijdig (geschikt voor een doorlopende leerlijn op school).  En zijn daarom een ideale manier om leerlingen al op school kennis te laten maken met programmeren, robotica en logica. Met behulp van de WeDO 2.0, SPIKE PRIME en EV3  kan elke techniekles omgebouwd worden tot een robotica les.

Meer informatie

NTL

De producten van onze Oostenrijkse partner NTL kenmerken zich door hun spreuk: Simpel, Snel, Safe! De lijn is aantrekkelijk doordat de producten ontwikkeld worden op basis van  praktijkervaring van docenten en omdat NTL het evenwicht heeft gevonden tussen uitstekende kwaliteit en een gunstige prijs. De Student ExperimenteerKits (SEK’s) bevatten een complete uitrusting voor meerdere experimenten rondom ??n bepaald thema. Ze zijn bovendien eenvoudig op te bergen.

Meer informatie

FLIR

De infrarood-camera FLIR C2 (Onderwijskit) is nu exclusief bij CMA beschikbaar voor het onderwijs. Deze camera is een bijzonder krachtige en zelf kalibrerende warmte-camera, geschikt voor het zelfstandig doen van onderzoek in de vakken natuurkunde, scheikunde, biologie en NLT.

Meer informatie

3B Scientific

3B Scientific produceert schitterende en illustratieve modellen en andere benodigdheden voor gebruik in de lessen biologie. Met behulp van deze materialen kunnen lesonderwerpen inzichtelijk gemaakt worden en en krijgen leerlingen een beter beeld van de biologie.

Meer informatie