Nieuwsbrief December 2022
CMA op de Natuurkunde (WND) Conferentie van 16-17.12.2022

Bezoek onze stand op de WND voor hands-ons en nieuwe inspiratie met:
- WiLab
- VinciLab 2
- Ontwikkeling van de CMA Controlbox
- Fotospectrometer
- FLIR C5
En nog veel meer ...

 

VinciLab 2
VinciLab 2
VinciLab werd compleet herzien en geschikt gemaakt voor STEM onderwijs in de 21ste eeuw. Voor een preview en informatie over de VinciLab 2 komt u naar onze stand op de WND of neemt u contact met ons op. Wilt u al een pre-order doen? Dan is de VinciLab 2 nog beschikbaar voor de huidige prijs. Uitlevering vanaf eind januari 2023.
CONTROLBOX
CONTROLBOX
CMA ontwikkelt een Controlbox (sturen en regelen) waarmee Coach in combinatie met de VinciLab 2 in staat zal zijn om actuatoren aan te sturen. De Controlbox zal ook gaan werken met andere CMA interfaces. De Controlbox is ook een signaalgenerator waarmee bijvoorbeeld een luidspreker kan klinken op een ingestelde toon. Naast een laag vermogen signaalgenerator zal er ook een hoger vermogen signaalgenerator beschikbaar zijn in de Controlbox voor elektrische schakelingen die werken met verschillende soorten wisselspanning. Meer weten? Bezoek onze stand op de WND van 16 december.
PRACTICUMSETS
PRACTICUMSETS
Al onze practicumsets zijn geoptimaliseerd om te werken met onze sensoren. Bekijk ons assortiment bij de stand op de WND van 16 december.
Lees meer over de practicumsets

Agenda

16/17 december     WND, Noordwijkerhout 

 

Informatie over ons Nascholingsaanbod

CMA

A.J.Ernststraat 169, 1083 GT Amsterdam

Tel: 020 7600920 

E-mail: info@cma-science.nl 

Copyright © 2019 CMA, Alle rechten voorbehouden. 

Facebook Youtube

Deze e-mail is verstuurd naar {email}
De geadresseerde voor deze nieuwsbrief zijn contact personen voor Coach of hebben zich aangemeld voor de CMA Nieuwsbrief.
Wijzig uw gegevens | Afmelden