Coach is een leer- en auteursomgeving voor alle natuurwetenschappelijke vakken, wiskunde en techniek. De geïntegreerde ICT-gereedschappen van Coach lijken op die van huidige wetenschappers. Dit bevordert een onderzoeksgerichte aanpak van het bèta-onderwijs waarbij leerlingen actief worden betrokken. Door het verzamelen en analyseren van kwalitatief hoogwaardige, real-time gegevens; het bouwen en toepassen van computermodellen; het vergelijken van resultaten van experimenten en modellen, worden leerlingen actief betrokken bij authentieke onderzoeksactiviteiten.

Licenties Installaties Lesmateriaal


Licenties

Coach 7 werkt met een jaarlicentie (Licentieovereenkomst). U betaalt jaarlijks een bedrag om de software een geheel schooljaar te gebruiken (kalenderjaar is ook mogelijk) . De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het totale aantal leerlingen op de vestiging waarvoor u de licentie wilt afsluiten. De licentie voor Coach is eventueel ook voor een geheel scholenverband af te sluiten.

Coach 7 Desktop Licentie

Windows, MAC OS

Gebruik: Onbeperkt op school en thuis op apparaten van school, docenten en leerlingen.

 Bestel in de webwinkel

Coach 7 BYOD Licentie

Windows, MAC OS, Chromebook. Android, IOS

Gebruik: Onbeperkt op school en thuis op apparaten van school, docenten en leerlingen.

 Bestel in de webwinkel


Installaties

Coach 7.6 (september 2019)

Download de juiste versie afhankelijk van uw besturingssysteem. Volg hierna de instructies in de installatiehandleiding (ook voor systeembeheerders). Voor het gebruik van de software is een licentiecode vereist die u ontvangt bij het aanschaffen van een Coach 7 licentie.

Let op! Voor het gebruik van Coach 7 in combinatie met CoachLabII+ modellen van bouwjaar 2008 en 2009 met een usb-uitgang en voor €Motion (voor Windows) zijn aanvullende drivers nodig. Deze kunt u hier downloaden.

Coach 7.6 Windows (MSI 450 MB) Coach 7.6 Mac 64-bits (DMG 435 MB)
Wat is nieuw (PDF)
Installatiehandleiding (PDF) Gebruikershandleiding (PDF)


Low-level Drivers

Installeer onderstaande drivers alleen wanneer er gebruik gemaakt wordt van een CoachLabII+ van bouwjaar 2008 of 2009 met een usb-uitgang, of Euromotion (alleen Windows).

Let op! De low-level drivers zijn ondertekend met het CMA-licentie certificaat. Dit certificaat moet voorafgaand aan de installatie van de drivers geïnstalleerd worden. U kunt via deze link het CMA-certificaat downloaden. Het .zip-bestand bevat o.a. de certificaten en een installer.

Kies daarna de juiste drivers afhankelijk van uw besturingssysteem en processortype:

Low level drivers X86 Windows / Intel 32-bit processoren
Low level drivers X64 Windows / Intel 64-bit processoren (heet ook wel x64, x86_64 and AMD64)
Low level drivers I64 Windows / Itanium 64 bits Processors (heet ook wel IA-64)
Low level drivers OSX OS X (MAC computers)


Lesmateriaal

Ter ondersteuning en inspiratie biedt CMA lesmateriaal aan. Met uw Coach 7 licentiecode kunt u zich registreren en krijgt u toegang tot de CMA-database met extra materiaal.