Het onderwijs verrijken met leerzame, innovatieve toepassingen van ICT, dat is waar CMA voor staat. We vertalen technologische ontwikkelingen naar leerzame en educatieve toepassingen, zodat er nieuwe mogelijkheden binnen handbereik komen voor elke leerling en docent.

Meer dan materiaal

Onderwijs is meer dan alleen leermiddelen en materialen. CMA werkt daarom ook aan nieuwe toepassingen in uw onderwijs. Ons lesmateriaal sluit naadloos aan bij het Nederlandse bètaonderwijs, zodat u direct aan de slag kunt. Met een compleet aanbod aan gecertificeerde nascholing helpen we u altijd graag verder.

Dicht op het onderwijs

CMA staat dicht bij de dagelijkse onderwijspraktijk. De medewerkers van CMA zijn ervaren professionals met een natuurwetenschappelijke onderwijsachtergrond. Zij delen hun passie voor ICT in het onderwijs graag met u tijdens conferenties, beurzen en op nascholingsactiviteiten.

CMA in het kort

CMA is in 1987 opgericht in Amsterdam. Door de jaren heen heeft CMA een breed, internationaal netwerk opgebouwd. CMA werkt actief samen met enkele partners in binnen- en buitenland, waaronder 3B en NTL.

Lees ons privacybeleid

Even voorstellen

usericon_16 Ton Ellermeijer
Algemeen Directeur

usericon_16 Ewa Kedzierska
  General Manager

usericon_16 Ad Mooldijk
Natuurkunde didacticus

usericon_16 Norbert van Veen
      Natuurkunde didacticus

usericon_16 Henriette Klein Bluemink
      Scheikunde didacticus

usericon_16 Annet Reumer 
Biologie didacticus

usericon_16 Martin Beugel
Senior software ontwikkelaar

usericon_16 Lidy van Noppen
Office manager