Heeft u niet de complete functionaliteit van Coach 7 nodig? Bijvoorbeeld omdat u lesgeeft op een basisschool? U kunt dan  Coach 7 Lite gebruiken.
Coach 7 Lite is een een beperkte versie van Coach 7 die ondersteuning biedt voor meten en sturen met alle CMA interfaces: WiLab, CLAB, CoachLab II+, €Sense, €Lab, €Motion, MoLab en Vincilab. Coach 7 Lite is gratis, maar u heeft wel een licentiecode nodig. Registreer om uw gratis licentiecode te krijgen.

Installaties

Coach 7 Lite kan op Windows-computers worden geïnstalleerd met behulp van het MSI-installatiebestand en op MAC-computers met behulp van het DMG-installatiebestand. Download de juiste versie, afhankelijk van uw besturingssysteem. Volg hierna de instructies in de Coach 7 Installatiehandleiding (ook voor).

Heeft u problemen bij het werken met oudere modellen van de CoachLab II+ interface of €Motion?
U moet dan aanvullende drivers installeren.

Windows-Computers

Bestandsgrootte: 185 MB 

Versie: Coach Lite 7.7.1

Release: 14/03/2022

Mac-Computers

Bestandsgrootte: 188 MB 

Versie: Coach Lite 7.7.1

Release: 14/03/2022

Low-level drivers

Gebruikt u Coach 7 in combinatie met CoachLab II+ modellen ( bouwjaar 2008 en 2009 met een usb-uitgang) of met €Motion (voor Windows) dan zijn er aanvullende drivers nodig. 

Voor Windows-Computers

STAP 1. De low-level drivers zijn ondertekend met het CMA-licentie certificaat. Dit certificaat moet voorafgaand aan de installatie van de drivers geïnstalleerd worden.

Download het CMA-certificaat. Het .zip-bestand bevat o.a. de certificaten en een installer.

Installeer het CMA-certificaat. Voor het juist installeren van de certificaten en drivers, kunt in onze FAQ onder Coach 7 installaties: Low Level drivers een uitgewerkt stappenplan volgen.

STAP 2. Kies de juiste drivers afhankelijk van uw besturingssysteem en processortype. Download het bestand en installeer de drivers.  

Voor Windows / Intel 32-bit processors

Voor Windows / Intel 64-bit processors 64-bit processors, ook bekend als IA-64

Voor Windows / Itanium, ook bekend als IA-64

Voor Mac-Computers

Let op: bij eerste keer opstarten geeft u aan dat u de Coach 7 software vertrouwt. Weet u niet hoe dat moet? => Link naar Apple uitleg site!

Download het bestand en installeer de drivers. Deze drivers ondersteunen alleen de CoachLab II+ -interface. €Motion werkt niet op Mac-computers.

Voor alle Mac-computers (ver.15.02.2021)