Hoe open ik een .cma7-activiteit vanuit een clouddienst als Dropbox/iCloud/GoogleDrive in de Coach 7 app?

De procedure voor het downloaden en openen van een .cma7 of .cmr7 bestand van een clouddienst (zoals de Dropbox/OneDrive/iCloud/GoogleDrive of iets anders) verschilt per clouddienst. Hieronder vindt u een korte instructie.

  • iCloud: Raak in uw iCloud app het .cma7 of .cmr7 bestand aan. Raak vervolgens Download aan. Selecteer de optie Kopieer naar Coach 7. De Coach 7 app zal starten en de activiteit openen.
  • Dropbox: Open het bestand in de Dopbox app. Dropbox maakt er eerst een tekstbestand van. Kies Exporteren en dan Openen in… Kies uit de lijst met apps Kopieer naar Coach 7. De Coach 7 app zal starten en de activiteit openen
  • GoogleDrive: Sluit de Coach 7 app eerst helemaal af. In sommige gevallen levert het een foutmelding op als de Coach 7 app niet volledig gesloten is en er vanuit GoogleDrive een activiteit geopend wordt. Ga naar het gewenste bestand in de GoogleDrive app en houdt deze ingedrukt. kies vervolgens de optie; “Open met”. Er opent een veld met de optie; Kopieer naar Coach 7. De Coach 7 app zal starten en de activiteit openen.

Bekijk ook onze Engelstalige instructievideo op YouTube (link opent in nieuw tabblad)..