Als docent en toa heeft u de grote uitdaging om actief uw onderwijs te blijven ontwikkelen, zodat uw leerlingen enthousiast aan de slag gaan met de vakinhoud. Hoe gaat u om met een steeds digitalere klas en veranderende curricula met onderwerpen als modelleren en programmeren? CMA helpt u graag deze uitdaging aan te gaan en biedt hiervoor verschillende nascholingscursussen aan.

Als u één van onze workshops volgt bent u binnen de kortste keren een expert in het gebruik van onze ICT-gerichte producten voor leuke, uitdagende en leerzame onderzoekende lesactiviteiten. We bieden ook maatwerkcursussen aan waarbij we op school langs komen om zo precies de hulp te bieden die u nodig hebt.

Onze cursusleiders hebben een vakdidactische achtergrond en zijn experts op het gebied van ICT in de bètavakken. CMA is een CRKBO geregistreerde instantie. Deelnemers aan onze cursussen ontvangen een certificaat. Op de (maatwerk)cursussen van CMA zijn de Algemene Cursusvoorwaarden van toepassing.

Cursussen en Workshops

teachers2Gedurende het jaar worden diverse cursussen en workshops gegeven voor docenten en toa’s. Kom langs en leer omgaan met specifiek ICT-gereedschap, zoals meten met sensoren, videometen, modelleren, sturen & regelen of robotica. Wordt wegwijs in de Coach software en leer de techniek en didactiek van het werken met ICT.

Cursusaanbod

Maatwerk op school

teachers1Heeft u speciale wensen of een specifieke hulpvraag, dan kunnen we in overleg maatwerk op school leveren. We kunnen bijvoorbeeld uw hele bèta-sectie op weg helpen met Coach of het gebruik van onze hardware in de praktijk.

Meer informatie over maatwerk