Online lesgeven

Veel scholen gebruiken diverse tools om online les te geven . De Microsoft omgeving Teams wordt daarbij veel ingezet. Geeft u hiermee les? Gebruik dan de optie ‘bureaublad’ om het Coach scherm met de leerlingen te delen. De leerlingen zien dan thuis hetzelfde scherm en kunnen uw uitleg over / met Coach volgen.

Lees Meer »

CMA is bereikbaar

De komende weken zijn er allerlei maatregelen van kracht om het Coronavirus in te dammen en zoveel mogelijk mensen gezond te houden. Ook in deze tijd is CMA voor vragen en bestellingen nog steeds te bereiken. Hulpvragen over de software/hardware lopen via ons helpdeskformulier. Bestellingen via onze webwinkel. 

Lees Meer »

Gaschromatograaf BT45i

Chromatografische technieken vormen een belangrijk gereedschap in de chemische analyse. In samenwerking met Frans Killian is de CMA Gaschromatograaf BT45i ontwikkeld, die binnen Coach 7 automatisch herkend wordt en zo nog eenvoudiger is.De CMA GC BT45i wordt geleverd met apolaire kolom, lucht pomp, 9V power adapter, 3 injectiespuiten (1 mL volume) met 3 korte naalden (0.5 × 16 mm), 2

Lees Meer »

Coach 7.6

Coach 7.6 is gepubliceerd en te downloaden. Deze update van Coach 7 is geschikt gemaakt voor 64 bit OS (Mac). Daarnaast heeft Coach 7.6 een aantal nieuwe features die het werken met de datatabel makkelijker maken. Voor alle vernieuwingen kunt u het document ‘Wat is nieuw’ bekijken op de download pagina.

Lees Meer »