08-11-2016 | Geplaatst in Nieuws

Met gepaste trots presenteren we hierbij de appversie van Coach. Vanaf nu is het mogelijk om Coach 7 ook op uw mobiele apparaten te gebruiken! Met deze eerste versie van de app kan gemodelleerd worden. De functionaliteiten van het modelleren zijn precies hetzelfde als in de volledige versie van Coach. Al uw bestaande lesactiviteiten kunnen dus gewoon in de app gebruikt worden. Bezitters van de Bring Your Own Device (BYOD) licentie van Coach 7 hebben inmiddels een e-mail ontvangen over de appversie. Voor anderen zal de individuele licentie van de app €8,99 kosten.

De ontwikkeling van de Coach 7 app gaat door. De volgende stap is het toevoegen van videometen, zodat leerlingen met hun tablet een filmpje kunnen maken en dit direct kunnen analyseren in hun Coach-app. Daarna volgt, later dit schooljaar, de functionaliteit om ook met de tablet te kunnen meten. Daarvoor ontwikkelen we op dit moment onder andere een interface met Bluetooth.

De appversie van Coach 7 (ontwikkeld voor tablet) is beschikbaar voor Android via de Play Store. Met een Bring Your Own Device (BYOD) licentie kunt u Coach 7 direct installeren. Liever een iPad? Dan moet u nog even geduld hebben. De Coach 7 app ondergaat op dit moment de reviewprocedure van Apple.

Benieuwd naar de app? Kijk snel op onze speciale Coach op tablet-pagina voor meer informatie!

Update 10-11-2016: de iPad-versie is inmiddels ook beschikbaar. Download deze in de iTunes AppStore!