nederland_contour

In de periode van eind maart / begin april trok CMA het land in voor meerdere Inspiratiemiddagen! Met de middagen op locatie hebben we u laten zien hoe CMA het gebruik van ICT in uw lespraktijk leuk en leerzaam kan maken. Niet alleen de laatste nieuwtjes in Coach 7, het werken op tablets en de CMA-hardware kregen daarbij aandacht, maar vooral ook welke lesactiviteiten er bijvoorbeeld mogelijk zijn met de FLIR C2 infraroodcamera, LEGO Mindstorms en de talloze educatieve producten van NTL.

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid. Wij vonden het leuk en interessant, hopelijk jullie ook. Tot de volgende keer!

 

Programma

14:00 uur Persoonlijke ontvangst met koffie/thee.

14:30 uur Presentatie CMA met o.a. demonstratie Coach 7 en werken met Coach 7 op tablet. Daarnaast toelichting op de ondersteuning die CMA biedt en een aantal producten zoals o.a. nieuwe sensoren, LEGO, NTL en FLIR.

15:00 uur Zelf aan de slag met verschillende lesactiviteiten, diverse producten en Coach 7. Uiteraard staan mensen van CMA klaar om u te helpen met uw vragen.

16:30 uur Afsluiting van de middag.