Hieronder kunt u het installatiepakket voor de meest recente versie van Coach downloaden. Tijdens de installatie heeft u een licentiecode nodig. Deze heeft u per e-mail ontvangen als u het Coach-pakket hebt aangeschaft. Ook van andere varianten van Coach, zoals Coach Lite, kunt u hieronder de meest recente versie downloaden. Tot slot vindt u hier enkele hulpprogramma’s voor het vereenvoudigen van uw omgang met Coach.

Coach 7Coach 7 LiteCoach 6Coach 6 HomeHulpprogramma’s

Coach 7.4 Lite (maart 2018)

Coach 7 Lite is een gratis versie van Coach 7 die ondersteuning biedt voor meten en sturen met alle CMA interfaces. Download de juiste versie afhankelijk van uw besturingssysteem. Volg hierna de instructies in de installatiehandleiding (ook voor systeembeheerders). Voor Coach 7 Lite is w?l nog een licentiecode nodig. Deze kunt u hier aanvragen.

Coach 7 Lite Windows (MSI 130 MB) Coach 7 Lite Mac (DMG 135 MB) Installatiehandleiding (PDF)

Let op!
Voor het gebruik van Coach 7 in combinatie met CoachLabII+ modellen van bouwjaar 2008 en 2009 met een usb-uitgang en voor €Motion (alleen Windows) zijn aanvullende drivers nodig. Zie onder.


Low-level Drivers

Installeer onderstaande drivers alleen wanneer er gebruik gemaakt wordt van een CoachLabII+ van bouwjaar 2008 of 2009 met een usb-uitgang, of Euromotion (alleen Windows).

Let op! De low-level drivers zijn ondertekend met het CMA-licentie certificaat. Dit certificaat moet voorafgaand aan de installatie van de drivers geïnstalleerd worden. U kunt via deze link het CMA-certificaat downloaden. Het .zip-bestand bevat o.a. de certificaten en een installer.

Kies daarna de juiste drivers afhankelijk van uw besturingssysteem en processortype:

Low level drivers X86 Windows / Intel 32-bit processoren
Low level drivers X64 Windows / Intel 64-bit processoren (heet ook wel x64, x86_64 and AMD64)
Low level drivers I64 Windows / Itanium 64 bits Processors (heet ook wel IA-64)
Low level drivers OSX OS X