Coach is een leer- en auteursomgeving voor alle natuurwetenschappelijke vakken, wiskunde en techniek. De geïntegreerde ICT-gereedschappen van Coach lijken op die van huidige wetenschappers. Dit bevordert een onderzoeksgerichte aanpak van het bèta-onderwijs waarbij leerlingen actief worden betrokken. Door het verzamelen en analyseren van kwalitatief hoogwaardige, real-time gegevens; het bouwen en toepassen van computermodellen; het vergelijken van resultaten van experimenten en modellen, worden leerlingen actief betrokken bij authentieke onderzoeksactiviteiten.
Coach 7 Activiteiten zijn volledig uitwisselbaar tussen de diverse platforms: Windows, MAC OS, iOS en Android. Wat de mix van technologie ook is in de klas of op school, alle gebruikers delen dezelfde gebruikerservaring.

Licenties Installaties Lesmateriaal


Licenties

Coach 7 werkt met een jaarlicentie (Licentieovereenkomst). U betaalt jaarlijks een bedrag om de software een geheel schooljaar te gebruiken (kalenderjaar is ook mogelijk) . De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het totale aantal leerlingen op de vestiging waarvoor u de licentie wilt afsluiten. De licentie voor Coach is eventueel ook voor een geheel scholenverband af te sluiten.
Coach 7 voor tablet valt onder de “BYOD-licentie”, bij aanschaf van deze licentie krijgt u óók de desktop licentie voor het gebruik van Coach 7 op Mac and Windows computers .

Coach 7 BYOD Licentie

Windows, MAC OS, Chromebook. Android, IOS

Gebruik: Onbeperkt op school én thuis
op apparaten van school, docenten en leerlingen.

Bestel in de webwinkel


Installaties

Coach 7.2 (oktober 2018)

Coach 7 voor tablet is te downloaden en gratis te installeren via Google Play en de App Store. Bij het opstarten van de app wordt gevraagd om de  licentiecode. Deze krijgt u na aanschaf van de BYOD-licentie.

google-play-badge-nl      download_on_the_app_store_badge_nl_171x51

Minimum vereisten Android Minimum vereisten iOS
 • Android 5.0 (of nieuwer)
 • 1 GB intern geheugen
 • 9-inch scherm
 • ARM-processor
 • Vanaf versie 7.2 ondersteuning voor meten via:
  – VinciLab, draadloos via WiFi,
  – €Lab, €Sense, CLAB, CoachLabII+ via a USB port
  (een Micro USB OTG-hub of -kabel is vereist om
  een interface aan te sluiten), en
  – voor de interne versnellingssensor 
 • iOS 8 (of nieuwer)
 • 1 GB intern geheugen
 • 9-inch scherm
 • Vanaf versie 7.2 ondersteuning voor meten via:
  – VinciLab, draadloos via WiFi, en
  – voor de interne versnellingssensor

 


Lesmateriaal

Ter ondersteuning en inspiratie biedt CMA lesmateriaal aan. Met uw Coach 7 licentiecode kunt u zich registreren en krijgt u toegang tot de CMA-database met extra materiaal.