Als je een versie van Coach 7 hebt geïnstalleerd met een versienummer lager dan 7.1, dan verschijnt vanaf 1 september 2016 na opstarten een melding dat je licentiecode is verlopen. In enkele gevallen wordt deze melding niet getoond en sluit Coach zichzelf weer af. De enige oplossing voor dit probleem is om te upgraden naar Coach 7.1 (of nieuwer), hier te downloaden. De aangeschafte licentiecode zal hierin goed werken.

Bekijk voor een volledig overzicht de ‘Wat is nieuw’ PDF op de downloadpagina van Coach 7.
Enkele belangrijke verbeteringen zijn: de nieuwe datatabel die het werken met meerdere runs makkelijker maakt, het gebruik van drag-and-drop voor het maken van grafieken, automatische interface- en sensorherkenning, veel grafische updates en verbeterd gebruikersgemak. Achter de schermen is ook veel veranderd, wat Coach 7 klaar maakt voor de toekomst!

Wanneer er nieuwe functionaliteit wordt toevoegd aan Coach, of wanneer er voldoende bugs zijn gerepareerd, zullen we een nieuwe versie van Coach uitbrengen. U kunt uitgaan van ongeveer 1 update per jaar. Ook bij de Coach versie voor tablets streven we naar 1 update per jaar.

We proberen belangrijke updates voor de start van het nieuwe schooljaar uit te brengen.

Coach 7 werkt op computers met Windows 7 of nieuwer en Apple computers met OS X 10.11 El Capitan of nieuwer.

De Coach 7 app kan op Chromebooks worden gebruikt, mits deze Android en Android-apps ondersteunt. Een uitgebreide lijst met Chromebooks die Android en Android-apps (zullen) ondersteunen is hier beschikbaar.

Coach en andere CMA producten worden actief in het buitenland verkocht en de software wordt ook vertaald in verschillende talen. Deze versies kunnen op den duur ook voor sommigen van uw leerlingen of in het kader van internationale projecten beschikbaar worden gemaakt.

De instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen zijn te vinden in de online help bij Coach (zoekterm ‘Docentwachtwoord’).

Het standaard wachtwoord is 0000 (vier nullen). Dit wachtwoord kan echter zijn aangepast door andere docent-gebruikers.

Vanaf Coach 7 werkt onze software ook op Apple computers (OS X 10.10 of nieuwer). Coach 6 of eerder werkt alleen onder Windows. Merk op dat de Windows en OS X versies vrijwel hetzelfde zijn, maar ook op enkele punten verschillen. Kijk voor een overzicht in de ‘Wat is nieuw’ PDF op de downloadpagina.