20-03-2017 | Geplaatst in Nieuws

Er is een nieuwe versie van Coach 7 beschikbaar. Daarmee komen we op versie 7.2 (was 7.1). Deze update brengt grote toevoegingen en ??n grote verandering met zich mee, naast een groot aantal kleinere verbeteringen en bugfixes.

Wat is er nieuw?

Aan Coach is de mogelijkheid toegevoegd om video op te nemen, bijvoorbeeld met een webcam of externe usb-camera. Je kunt zo vanuit Coach een experiment filmen en daarna gelijk analyseren. Ook kan er nu vanuit Coach 7 worden gekozen om een activiteit op te slaan voor datalogger. Hiermee kunnen deze activiteiten worden geopend op MoLab en VinciLab. Daarnaast is de tekst-editor geheel vernieuwd, wat het werken met teksten soepeler en minder foutgevoelig moet maken.

Andere verbeteringen zijn o.a. de ondersteuning van de Adam Equipment Highland Balance HCB602h als meet-interface, een verbeterde afhandeling van de online licentiecheck en diverse verbeteringen in het videometen. Een compleet overzicht van alle aanpassingen is te vinden in het “Wat is nieuw”-document op onze downloadpagina.

We adviseren iedereen om over te stappen naar versie 7.2. Download hiervoor het installatiebestand van onze website en installeer de nieuwe versie. U hoeft hiervoor niet meer eerst de huidige versie van Coach 7 van uw computer te verwijderen.