Hieronder kunt u het installatiepakket voor de meest recente versie van Coach downloaden. Tijdens de installatie heeft u een licentiecode nodig. Deze heeft u per e-mail ontvangen als u het Coach-pakket hebt aangeschaft. Ook van andere varianten van Coach, zoals Coach Lite, kunt u hieronder de meest recente versie downloaden. Tot slot vindt u hier enkele hulpprogramma’s voor het vereenvoudigen van uw omgang met Coach

Coach 7Coach 7 LiteCoach 6Coach 6 HomeHulpprogramma’s

Hieronder kunt u de meest recente versie van Coach 7 downloaden, zowel voor gebruik op de computer als op tablets.

Coach 7

Huidig versienummer: Coach 7.4 (maart 2018). Download de juiste versie afhankelijk van uw besturingssysteem. Volg hierna de instructies in de installatiehandleiding (ook voor systeembeheerders). Voor het gebruik van de software is een licentiecode vereist die u ontvangt bij het aanschaffen van een jaarabonnement.

Coach 7.4 Windows (MSI 360 MB) Coach 7.4 Mac (DMG 350 MB)

Installatiehandleiding (PDF) Wat is nieuw (PDF)

Gebruikershandleiding (PDF)

Belangrijk voor Windows installatie: Foutmelding ‘Kan wachtwoordbestand niet lezen. Het ontbreekt of is corrupt’. De installatie van Coach 7.4 voor Windows is aangepast, zodat het docentwachtwoord niet gereset wordt na de installatie van een nieuwe versie. Dit betekent dat een bestand met daarin het docentenwachtwoord niet overschreven wordt tijdens de installatie. Op sommige computers werkt een directe installatie (een installatie zonder de oude versie te verwijderen) van Coach 7.4 niet op de juiste manier. Op deze computers wordt het oude bestand toch verwijderd, terwijl deze niet vervangen wordt door een nieuw bestand. Hierdoor kan de volgende foutmelding verschijnen: ‘Kan wachtwoordbestand niet lezen. Het ontbreekt of is corrupt’. Er zijn twee manieren om dit op te lossen:
1. Installeer eerst de oude versie van Coach voordat Coach 7.4 wordt geïnstalleerd, of
2. Herstel het programma vanuit ‘programma’s en onderdelen’ (via configuratiecentrum) van Windows.

Let op! Voor het gebruik van Coach 7 in combinatie met CoachLabII+ modellen van bouwjaar 2008 en 2009 met een usb-uitgang en voor €Motion (alleen Windows) zijn aanvullende drivers nodig. Deze kunt u onderaan deze pagina downloaden.


Coach 7 voor Tablet

Voor tablets kan Coach worden gedownload in de respectivelijke app-stores. Er is een gratis versie voor gebruik in combinatie met Coach 7 BYOD-licentie en een betaalde versie voor individuele gebruikers. Bekijk de Coach 7 Tablet pagina voor meer informatie.
google-play-badge-nl
Download nu!
download_on_the_app_store_badge_nl_171x51
Download nu!


Low-level Drivers

Installeer onderstaande drivers alleen wanneer er gebruik gemaakt wordt van een CoachLabII+ van bouwjaar 2008 of 2009 met een usb-uitgang, of Euromotion (alleen Windows).

Let op! De low-level drivers zijn ondertekend met het CMA-licentie certificaat. Dit certificaat moet voorafgaand aan de installatie van de drivers geïnstalleerd worden. U kunt via deze link het CMA-certificaat downloaden. Het .zip-bestand bevat o.a. de certificaten en een installer.

Kies daarna de juiste drivers afhankelijk van uw besturingssysteem en processortype:

Low level drivers X86 Windows / Intel 32-bit processoren
Low level drivers X64 Windows / Intel 64-bit processoren (heet ook wel x64, x86_64 and AMD64)
Low level drivers I64 Windows / Itanium 64 bits Processors (heet ook wel IA-64)
Low level drivers OSX OS X