19-09-2017 | Geplaatst in Nieuws

Er is een nieuwe versie van Coach 7 beschikbaar. Daarmee komen we op versie 7.3 (was 7.21). Deze update brengt een flink wat toevoegingen en veranderingen met zich mee waardoor het werken met Coach nog makkelijker en intuïtiever wordt. Daarnaast zijn er een aantal kleine verbeteringen en bugfixes uitgevoerd.

Wat is er nieuw?

Het is vanaf deze versie mogelijk om de interne microfoon van bijvoorbeeld een laptop als interface te gebruiken voor het doen van geluidmetingen. Daarnaast zijn aan de hand van wensen van gebruikers enkele functies in Coach 7 geïmplementeerd, waaronder:

  • Bij Modelleren zijn aan de tekstmodus een aantal functionaliteiten toegevoegd. Zo is de optie “Simuleren” nu (weer) beschikbaar in de tekstmodus.
  • “Benadering” is nu ook mogelijk bij Videometen
  • “Benadering” en “Punten selecteren/verwijderen” creëren nu een nieuwe meting in de Datatabel, in plaats van de originele data te overschrijven.
  • In alle analysemogelijkheden kan het venster nu als plaatje naar het klembord gekopieerd worden
  • Interpoleren (Uitlezen tussen meetpunten) is nu mogelijk door tijdens Uitlezen de CTRL-toets ingedrukt te houden.

Een compleet overzicht van alle aanpassingen is te vinden in het “Wat is nieuw”-document op onze downloadpagina.

We adviseren iedereen om over te stappen naar versie 7.3. Download hiervoor het installatiebestand van onze website en installeer de nieuwe versie. U hoeft hiervoor niet meer eerst de huidige versie van Coach 7 van uw computer te verwijderen.