Hieronder kunt u het installatiepakket voor de meest recente versie van Coach downloaden. Tijdens de installatie heeft u een licentiecode nodig. Deze heeft u per e-mail ontvangen als u het Coach-pakket hebt aangeschaft. Ook van andere varianten van Coach, zoals Coach Lite, kunt u hieronder de meest recente versie downloaden. Tot slot vindt u hier enkele hulpprogramma’s voor het vereenvoudigen van uw omgang met Coach

Coach 7Coach 7 LiteCoach 6Coach 6 HomeHulpprogramma’s

Hieronder kunt u de meest recente versie van Coach 7 downloaden, zowel voor gebruik op de computer als op tablets.

Coach 7

Huidig versienummer: Coach 7.3 (september 2017). Download de juiste versie afhankelijk van uw besturingssysteem. Volg hierna de instructies in de installatiehandleiding (ook voor systeembeheerders). Voor het gebruik van de software is een licentiecode vereist die u ontvangt bij het aanschaffen van een jaarabonnement.

Coach 7 Windows (MSI 312 MB) Coach 7 Mac (DMG 312 MB)

Installatiehandleiding (PDF) Wat is nieuw (PDF)

Gebruikershandleiding (PDF)

Coach 7.3 geeft problemen bij gebruik op macOS High Sierra. Voor gebruikers van dit nieuwe besturingssysteem hebben we een tijdelijke (bèta) versie van Coach gemaakt, 7.3.1 (releasedatum 18 oktober 2017), waarin deze problemen zouden moeten zijn opgelost.

Coach 7.3.1 Mac (DMG 312 MB)

Let op! Voor het gebruik van Coach 7 in combinatie met CoachLabII+ modellen van bouwjaar 2008 en 2009 met een usb-uitgang en voor €Motion (alleen Windows) zijn aanvullende drivers nodig. Zie onder.


Coach 7 voor Tablet

Voor tablets kan Coach worden gedownload in de respectivelijke app-stores. Er is een gratis versie voor gebruik in combinatie met Coach 7 BYOD-licentie en een betaalde versie voor individuele gebruikers. Bekijk de Coach 7 Tablet pagina voor meer informatie.
google-play-badge-nl
Download nu!
download_on_the_app_store_badge_nl_171x51
Download nu!


Low-level Drivers

Installeer onderstaande drivers alleen wanneer er gebruik gemaakt wordt van een CoachLabII+ van bouwjaar 2008 of 2009 met een usb-uitgang, of Euromotion (alleen Windows).

Let op! De low-level drivers zijn ondertekend met het CMA-licentie certificaat. Dit certificaat moet voorafgaand aan de installatie van de drivers geïnstalleerd worden. U kunt via deze link het CMA-certificaat downloaden. Het .zip-bestand bevat o.a. de certificaten en een installer.

Kies daarna de juiste drivers afhankelijk van uw besturingssysteem en processortype:

Low level drivers X86 Windows / Intel 32-bit processoren
Low level drivers X64 Windows / Intel 64-bit processoren (heet ook wel x64, x86_64 and AMD64)
Low level drivers I64 Windows / Itanium 64 bits Processors (heet ook wel IA-64)
Low level drivers OSX OS X