Ga naar deze pagina. Hier vindt u aan de rechterkant een veld waarin u uw e-mailadres kunt invullen en bevestigen. Hierna ontvangt u ongeveer eens per maand onze nieuwsbrief.

CMA staat altijd open voor uw opmerkingen, die kunt u mailen naar info@cma-science.nl. Het is ons doel om Coach zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeften.

Coach en andere CMA producten worden actief in het buitenland verkocht en in verschillende gevallen wordt de software ook vertaald. Deze versies kunnen op den duur ook voor sommige van uw leerlingen of in het kader van internationale projecten beschikbaar worden gemaakt.

De voor instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen zijn te vinden in de online help bij Coach (zoekterm ‘Docentwachtwoord’).

Het standaard wachtwoord is 0000 (vier nullen). Dit wachtwoord kan echter zijn aangepast door andere docent-gebruikers.

Vanaf Coach 7 werkt onze software ook op Apple computers (OS X 10.10 of nieuwer). Coach 6 of eerder werkt alleen onder Windows. Merk op dat de Windows en OS X versies vrijwel hetzelfde zijn, maar ook op enkele punten verschillen. Kijk voor een overzicht in de ‘Wat is nieuw’ PDF op de downloadpagina.