Nee, een versie vergelijkbaar met Coach 6 Studio MV wordt niet ontwikkeld. Alle functionaliteit voor modelleren en videometen zijn geïntegreerd in Coach 7 en zijn alleen als compleet pakket beschikbaar. Uitzondering hierop vormen de (individuele) App-licenties via de App-Store of Play-Store die betrekking hebben op Modelleren. Zoek hiervoor naar Coach 7 in uw App-pakket.

Dat verschilt. De Coach 6 Home licenties worden niet verlengd voor het schooljaar 2016-2017 en Coach 6 Home mag daarna dus niet meer gebruikt worden. Gebruikers wordt sterk geadviseerd om tijdig te wisselen naar Coach 7. Andere Coach 6 producten kunnen nog worden gebruikt, maar de ondersteuning hiervoor zal op termijn vervallen en er kunnen geen garanties worden gegeven dat de software na updates van besturingssysteem nog zal blijven functioneren.

Er zijn diverse kleine veranderingen gemaakt in Coach 7 ten opzichte van Coach 6. Coach 7 ondersteunt oudere seriële interfaces zoals CoachLab I niet meer. Mocht u een functie missen waar u veel gebruik van maakte, neem dan contact met ons op.

Bekijk voor een volledig overzicht de ‘Wat is nieuw’ PDF op de downloadpagina van Coach 7.
Enkele belangrijke verbeteringen zijn: de nieuwe datatabel die het werken met meerdere runs makkelijker maakt, het gebruik van drag-and-drop voor het maken van grafieken, automatische interface- en sensorherkenning, veel grafische updates en verbeterd gebruikersgemak. Achter de schermen is ook veel veranderd, wat Coach 7 klaar maakt voor de toekomst!